Toate produsele
Nu exista produse

Comenzi & Livrari

Transportul este gratuit in localitatea Medias, pentru comenzi de peste 50 de lei. In afara localitatii, costul transportului este de 25 lei.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, in mod gratuit, in cele 2500 localitati din aria de acoperire DPD. In afara retelei DPD se va aplica o taxa de transport suplimentar care va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii. Timpul de livrare poate fi modificat si in acest caz va recomandam sa incercati sa luati legatura telefonic cu cei de la DPD la nr de telefon afisat pe siteul acestora - https://www.dpd.com/ro.

Conditii de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 de zile (14 zile legale + 16 zile calendaristice bonus oferit de siteul www.greenvita.ro), incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului cu respectarea conditiilor prevazute in continuare. Produsul poate fi scos din folia dubla de transport insa trebuie returnat ambalat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original).

In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de contact, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data intrarii in posesie a produsului.

Pentru a putea fi operativi va rugam sa ne trimiteti si un SMS cu textul RETUR la numarul de telefon 0757-223.896. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului (nu se va rambursa valoarea transportului in cazul in care acesta a fost optional prin curier rapid si nici a altor costuri ce rezulta din deteriorari asa cum sunt ele prezentate mai jos in sectiunea De retinut!) in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii S.C. GREEN VITA GRUP S.R.L. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract mai putin costurile suplimentare asa cum sunt ele definite OUG 34/2014. S.C. GREEN VITA GRUP S.R.L. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut.

Suntem obligati sa va rambursam contravaloarea comenzii dvs., in cazul in care toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data informarii S.C. GREEN VITA GRUP S.R.L. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Cheltuielile de transport cat si costurile suplimentare conform art 13 alin 3, din OUG 34/2014 pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la adresa indicata de S.C. GREEN VITA GRUP S.R.L., de regula adresa fabricii producatorului.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Nu se considera comert la distanta livrarea produselor prin mijloace proprii, conform Legii nr. 51 din data de 21 ianuarie 2003.

De retinut

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Pentru produsele achizitionate cu plata cu card online se percepe un comision de 5% care nu se poate restitui. Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la DPD in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. Comandand de pe acest site online sau telefonic va obligati sa cunoasteti si sa intelegeti integral Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014. Click aici pentru a o citi integral !

Meniu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in