Toate produsele
Nu exista produse
Latest Comments
No comments
Blog search
Blog categories

Cum te relaxezi si cum iti cresti starea de bine in perioada pandemiei?!

Pandemia a creat o situatie fara precendent in istoria recenta a omenirii si anume aceea de a trebui sa stai izolat mai mult timp in casa. Oamenii fiindca nu sunt obisnuiti sa stea prea multa in casa si nu stiu ce activitati sa faca, pot resimti stari de anxietate, depresie, stres sau altele asemenea.
Ce poti face in situatia aceasta?!
Dorim sa enumeram doar cateva idei de baza care le puteti urma fiindca ajuta:
  • Gasiti activități frumoase de practicat in casa precum: practicati exercitii fizice in lucuinta, efectuati curatenie, depanati amintirilor privind poze, cititi carti bune/motivationale, cumunicati cu cei dragi, comunicati cu voi insiva, jucati-va cu cei dragi, uramariti documentare si emisuni educative, ascultati muzica buna etc. = sunt foarte multe lucruri benefice pe care le poate face omul in casa si de care poate a uitat fiind prin in valtoarea aceasta a agitatiei si vitezei zilnice)
  • Rugati-va, meditati si faceti intrspectie(comunicati cu sufletul vostru...
  • Mancati sanatos = e foarte important fiindca si mancarea influenteaza starea sufleteasca, iar serotonina, unul dintre hormonii fericirii, se ormeaza in proportie de 95% in intestinul subtire cand acesta functioneaza corespunzator, de aceea se spune poate ca iubirea trece prin stomac :) si in plus va atragem atentia ca neaparat trebuie sa mancati cat mai sanatos in aceasta perioada fiindca altfel luati kilograme in plus si va stresati si mai tare atunci
  • Luați suplimente cu vitamine si minerale - de exemplu: Vitaminele B hranesc sistemul nervos, Magneziu ajuta foarte mult sistemul nervos etc. sau administrati extracte din plante care linistesc precum: pasiflora, valeriana, ashwaganda etc.
  • Difuzați uleiuri esențiale sau administrati-le intern, findca multe dintre ueiurrile esentiale ajuta sistemul nervos si induc o sare de liniste si relaxare precum: Lavanda, Salvia, Portocala, Lamaie, Menta etc.)
Acestea sunt doar o parte din cate pot fi facute in casa :)
Cel mai simplu si la-ndemana oricui este administrarea unul simplu si ieftin ulei de lavanda care doar 2 licaturi adaugate intr-o cana de ceai de 2-3 ori pe zi face minuni. Va rugam sa incercati si nu va vine sa credeti.
Pentru o stare de liniste si de bine noi v-am pregatit pachete foarte bune de suplimente care ajuta foarte mult sistemul nervos.
VA DORIM SANATATE, LINISTE SI FERICIRE ALATURI DE PLANTE FOARTE BUNE IN ACEST SENS...

Meniu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in