Toate produsele
Nu exista produse
Latest Comments
No comments
Blog search
Blog categories

Beneficiile mierii și a celorlalte produse minunate ale stupului

Beneficiile mierii și a celorlalte produse minunate ale stupului

Produsele Apicole sunt pe buna dreptate numite alimente miracol/minune si super alimente dacă ne gândim la ce proprietăți extraordinare au pentru sănătate.

Mierea este cel mai ușor asimilabil aliment și este nutritiva și energizanta, antibacteriana, detoxifianta, antioxidanta etc. O vorba bună spune că ~Mierea e un remediu pentru toate bolile~

Polenul este și el un super aliment considerat o adevărata "uzina de enzime"(elemente necesare vieții, "muncitori" care mențin viața) și un adevărat "izvor" de vitamine și minerale. Conține foarte multe proteine si actioneaza în boli de nutritie și metabolism, boli ale tubului digestiv, afectiuni ale ficatului și pancreasului, cancer etc. Cel mai valoros este polenul crud, dar și cel uscat este benefic.

Pastura sau "painea albinelor" este asemănătoare polenului, dar are o valoare terapeutica și antibiotica de 3 ori mai mare decât a polenului. Este un hiperaliment și ajuta la vitaminizarea și mineralizarea organismului, crește longevitatea și imunitatea,benefică in boli ale ficatului etc.

Laptisorul de matca, hrana reginei stupului este foarte bogat în vitaminele B și cel mai puternic stimulator al celulelor stem. Este un ajutor de excepție în boli ale sistemului nervos si endocrin fiind bun pt. tot organismul.

Propolisul, un antibiotic natural de excepție, supranumit și "penicilina romaneasca" este un puternic bactericid.

Capaceala e un produs apicol de exceptie continand miere, ceară, propolis, enzime şi antibiotice naturale si alte substante benefice pentru organismul uman.

Folositi produsele apicole fiindca aduc multă sănătate!

Centrul Naturist GreenVita.ro Medias

Magazin naturist cu produse apicole

Produse asemanatoare
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in